Alin hintatakuu
SSL-suojattu yhteys
asiakaspalvelu@topstreetwear.com
Ilmainen lahja jokaisen tilauksen mukana!
Tervetuloa uuteen kauppaamme!

Tietosuojakäytäntö

TOP TRADERS GmbH tietoturva henkilötietojen käsittelyssä

  1. Yleistä

    Topstreetwear käsittelee henkilötietojasi, kun vierailet ja teet ostoksia Topstreetwear-verkkokaupassa osoitteessa www.topstreetwear.com/fi. Meille on tärkeää että voit käyttää palveluitamme turvallisesti, ja meille on erittäin tärkeää se miten tietojasi käsitellään.

     

    Vastuussa henkilötiedoistasi on:

    Yritys: TOP TRADERS GmbH

     

    Osoite:KONRAD-ADENAUER-RING 9-13 · D-47167 DUISBURG, GERMANY

    Sähköposti: service@topstreetwear.com (?)

  2. Mitä ovat henkilötiedot?

    Henkilötiedot ovat sinua koskevia- tai sinuun sidoksissa olevia tietoja, kuten nimesi, osoitteesi, henkilöturvatunnuksesi, sähköpostiosoitteesi sekä IP-osoitteesi.

  3. Ikärajat

    Sinun tulee olla 18 vuotta voidaksesi tehdä ostoksia Topstreetwearilla, tai 16 vuotta jos sinulla on huoltajasi suostumus. Käyttäjätilin verkkokauppaamme voit luoda 13-vuotiaana. Asiakastilillä voit tallentaa esim. toivelistoja tuotteistamme sekä vastaanottaa tarjouksia.

  4. Mitä tietoja keräämme ja mitä menetelmiä käyttäen

    Keräämme henkilötietoja sinusta seuraavissa tilanteissa:

    Luodessasi tilin; Jos haluat, voit luoda meille asiakastilin. Jos haluat luoda asiakastilin, sinun on annettava nimesi sekä sähköpostiosoitteesi. On myös joitain vapaaehtoisia tietoja, jotka voit jättää halutessasi, kuten syntymäaika.

    Selaamalla osoitetta Topstreetwear.com; Kun vierailet topstreetwear.com:ssa, keräämme ja käsittelemme tietoja palvelumme käytöstä, kuten liikkumisestasi verkkokaupassamme sekä sinua kiinnostavista tuotteista. Sivustomme käyttää niin kutsuttuja evästeitä.

    Ostoksilla osoitteessa Topstreetwear.com; Kun teet ostoksen Topstreetwearilla, sinun on annettava nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi sekä matkapuhelinnumerosi niin, että voimme toimittaa sinulle tilaamasi tuotteet. Henkilötietodoilla on myös tärkeä rooli petosten ehkäisemisessä ja tutkimisessa. Tallennamme myös ostostesi tiedot, tilaushistoriasi sekä mahdolliset tuotot ja hyvitykset. Voit luoda tilauksen myös ilman asiakastiliä.

    Tilatessasi laskulla: Käyttäessäsi jotain laskutusvaihtoehdoistamme, teille tehdään luottotarkistus palveluntarjoajamme toimesta. Palveluntarjoajamme on vastuussa Topsteetwearin antamista henkilötiedoista. Jotta luottotarkistus voidaan suorittaa, teidän tulee antaa henkilötunnuksenne.

  5. Kuinka käytämme henkilötietojasi

    Henkilötietojanne käsitellään lainsäädännön mukaisesti. Alla näet, mihin tarkoitukseen käytämme henkilötietojasi:Käytämme henkilötietojasi:

      1. ostoksien hallinnointiin Topstreetwar.com/fi:ssä
      2. tilauksiesi- sekä palautustesi käsittelyyn
      3. lähettääksemme sinulle tietoja tilauksesi toimituksesta
      4. ottaaksemme yhteyttä sinuun mikäli tilauksen toimituksessa on ongelmia
      5. maksujen käsittelyssä
      6. valituksen sekä takuiden käsittelyyn

        Henkilötiedot kohdista (a) - (f) ovat välttämättömät, jotta pystymme tarjoamaan teille palvelua.

        Käytämme henkilötietojasi:

      7. asiakastilisi hallinointiin sekä luomiseen
      8. vastataksemme kysymyksiisi sekä ilmoittaaksemme sinulle uusista tai muuttuneista palveluista
      9. lähettääksemme tarjouksia sekä uutiskirjeitä
      10. osallistuessasi kilpailuihin

        Edellä olevien (g) - (j) kohtien mukainen henkilötietojen käsittely perustuu suostumukseesi. Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa.

        Käytämme henkilötietojasi:

      11. kun haluamme ottaa sinuun yhteyttä
      12. palveluidemme analysointiin, muokkaamiseen sekä parannukseen
      13. tilastointitarkoituksissa
      14. järjestelmämme testaamiseen sekä parantamiseen
      15. epäasiallisen- tai väärinkäytön estämiseksi
      16. antaaksemme sinulle mahdollisuuden osallistua tutkimuksiin parantaaksemme palveluidemme laatua
      17. lähettääksemme tarjouksia ja / tai suosituksia sinulle
      18. muistuttaaksemme sinua ostoskoriin jääneistä tuotteista

        Kohdissa (k) - (r) tarkoitettujen henkilötietojen käsittely tehdään parantaaksemme käyttökokemusta palveluistamme sekä tarjotaksemme sinulle tuotteita, jotka saattavat kiinnostaa sinua erityisesti. Sinulla on oikeus peruuttaa kyseiset tuotetarjoukset halutessasi.

        Käytämme henkilötietojasi:

      19. varmistaaksemme että olet tarpeeksi vanha tehdäksesi ostoksia

        Henkilötietojen käsittely edellä olevan kohdan (s) mukaisesti perustuu lakisääteiseen velvoitteeseen.

    Jos tilaat käyttäen laskutusta, annat henkilötietosi yhteistyökumppanillemme. He tekevät luottotarkastuksen joka tapahtuu yleensä automaattisesti profiloimalla, mikä tarkoittaa, että henkilötietojasi käytetään arvioimaan taloudellista tilannettasi ja että päätös tehdään automaattisesti käytettävissä olevien tietojen perusteella. Profilointi / automaattinen päätöksenteko ei tapahdu Topstreetwearin toimesta, vaan sen suorittaa yhteistyökumppanimme. Lisätietoja siitä, miten yhteistyökumppanimme toimivat automatisoitujen päätösten avulla, löytyvät heidän verkkosivustoilta:

     

    - Klarna: https://www.klarna.com/fi/

    Teemme sinulle profiloinnin myötä myös henkilökohtaisia tarjouksia. Sinulla on oikeus lopettaa kyseisenlaiset palvelut pyytämällä asiaa meiltä. Lue lisää alla olevasta kohdasta 13. sekä evästeiden käytännöistä.

  6. Minne tietosi tallennetaan

    Voimme siirtää henkilötietojasi palveluntarjoajille jotka käsittelevät henkilötietoja EU: n ja ETA: n sisällä sekä sen ulkopuolella, heidän toimittaessaan palvelujaan meille, jäljempänä olevan 7 §: n mukaisesti. Näissä tapauksissa käytetään asianmukaisia suojatoimia.

  7. Kenen kanssa jaamme henkilötietosi

    Henkilötietojasi voidaan jakaa muiden yritysryhmämme yritysten kanssa. Tiedot voidaan myös jakaa palveluntarjoajien kanssa, mikäli meille on välttämätöntä tarjota sinulle tiettyjä palveluita, kuten logistiikkaan, sähköpostien toimittamiseen uutiskirjeiden jakeluun, palvelimen ylläpitoon, tilastointiin, mainontaan ja personointiin, maksutapojen tarjoamiseen, luottotietojen keräämiseen tai perintätoimistoihin luottotietojen tarkastusta, henkilöllisyystarkastuksia tai velan perimistä varten. Palveluntarjoajille siirrettyjä henkilötietoja voi käyttää vain heidän tehtäviensä suorittamiseen.

     

    Henkilötietoja voidaan myös jakaa lakisääteisten tai lainsäädännöllisten vaatimusten, tuomioistuimen päätösten, rikosepäilyjen tutkimuspyyntöjen tai tarvittaessa sovellettavien säännösten noudattamiseksi. Jos Topstreetwear myydään tai siirretään kokonaan tai osittain toiselle omistajalle, henkilötietoja voidaan siirtää hankintayhtiölle osana myyntiä tai siirtoa.

  8. Kuinka selvittää mitä tietoja meillä on sinusta

    Sinulla on oikeus saada tietoosi luovuttamasi henkilötiedot ja tietoja siitä, miten me käytämme niitä. Löydät tallentamasi tiedot omalta asiakastililtäsi. Sieltä löydät myös tietoja aiemmista tilauksista sekä palautuksista. Jos sinulla ei ole asiakastiliä tai haluat ottaa meihin yhteyttä asian tiimoilta, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen "asiakaspalvelu@topstreetwear.com" niin autamme sinua mielellämme.

    Tässä tietosuojakäytännössä on kaikki tieto siitä, miten tallennamme ja käsittelemme henkilötietojasi ja minkälaisia ??henkilötietoja me keräämme.

  9. Miten muuttaa tai poistaa henkilötietoja

    Sinulla on mahdollisuus korjata henkilötietojasi. Voit muuttaa tietojasi asiakastilisi asetuksista.

    Sinulla on myös oikeus poistaa tietosi rekisteristämme. Tietojen poistaminen on mahdollista tapauksissa joissa niitä ei enää tarvita lain velvoittamasti esim. tilausten hallinnointiin. Tapauksissa joissa tietoja vielä tarvitaan lain velvoittamasti, pitäydymme poistamasta niitä kunnes tietoja ei enää tarvita. Esim. kesken oleva palautusprosessi on syy miksi emme voi poistaa henkilötietoja ennenkuin palautus on käsitelty.

    Joissakin tapauksissa voit myös pyytää henkilötietojen käsittelyn rajoittamista. Rajoitamme näissä tapauksissa tietojen käsittelyä siten ettei niitä käytetä muuhun kuin lakisääteisten velvoitteiden täyttämiseksi.

    Jos haluat pyytää virheellisten tietojen korjaamista, henkilötietojesi poistamista tai henkilötietojesi käsittelyn rajoitusta, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen "asiakaspalvelu@topstreetwear.com".

     

  10. Kuinka turvaamme henkilökohtaiset ??tietosi

     

    Olemme toteuttaneet asianmukaiset turvatoimet tietojen suojaamiseksi, jotta ne eivät joutuisi vääriin käsiin. Kehitämme jatkuvasti turvallisuustoimenpiteitämme tekniikan kehityksen ja tietoturvatrendien mukaisesti.

    Jotta korttiostokset saataisiin mahdollisimman turvallisiksi, kaikki tiedot lähetetään salatussa muodossa. Tämä tarkoittaa, että tiedot lähetetään suojatun yhteyden kautta, ja että kolmannet osapuolet eivät voi lukea henkilötietojasi. Korttimaksujen yhteydessä työskentelemme palveluntarjoajan kanssa, joka auttaa meitä todentamaan korttiostokset. Palveluntarjoajamme käsittelee tietojasi kansainvälisen turvallisuusstandardin PCI DSS mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että suojaus on erittäin korkea kun käsittelemme tietojasi. Kun maksat kortilla, pidätämme itsellämme oikeuden tarkastaa henkilöllisyys.

  11. Pyyntö tietojesi vastaanottamisesta

    Sinulla on oikeus saada meille toimittamiasi tietoja omaan käyttöösi, tai henkilölle joka on vastuussa henkilötiedoistasi strukturoidussa, laajassa käytössä olevassa ja lähes jokaisessa tietokoneessa toimivassa tiedostoformaatissa.

    Jos haluat poistaa nämä tiedot tai osan niistä, voit tehdä tämän asiakastililläsi. Jos sinulla ei ole salasanaa, voit saada sen kohdasta "Unohtuiko salasana". Jos haluat apua, lähetä sähköpostia osoitteeseen "asiakaspalvelu@topstreetwear.com".

    Siinä tapauksessa, että se on lakisääteisesti mahdollista, voimme lähettää tietosi suoraan henkilölle joka vastaa henkilötiedoistasi. Tarvitsemme tähän esim. kirjallisen suostumuksen.

  12. Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi

    Säilytämme henkilötietojasi niin pitkään kun on tarpeen niiden käyttötarkoitusten täyttämiseksi. Jos et ole suorittanut ostoa (ja sitä ei ole tehty käyttäen laskutusta joka on edelleen avoin), voimme poistaa asiakastilisi pyynnöstäsi.

    Kun emme enää tarvitse henkilötietojasi, poistamme ne mikäli meillä ei ole muita perusteltuja syitä, joiden vuoksi ne tulisi säilyttää. Säilytämme henkilötietojasi niin pitkään kuin laki meitä velvoittaa, mm. apuna riitojen ratkaisuun sekä erinäisten sopimusten täyttämiseksi.

  13. Jos haluat että lopetamme henkilötietojesi käytön

    Sinulla on oikeus pyytää meitä lopettamaan henkilötietojesi käyttäminen markkinointiin tai profilointiin lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen "asiakaspalvelu@topstreetwear.com".

    Markkinointiviesteissämme on mukana peruutuslinkki josta voit lopettaa markkinointiviestien vastaanottamisen. Voit myös kirjautua asiakastilillesi, ja valita haluatko vastaanottaa markkinointiviestejä.

    Jos haluat poistaa asiakastilisi osoitteesta topstreetwear.com/fi, sinun on lähetettävä pyyntö sähköpostitse osoitteeseen "asiakaspalvelu@topstreetwear.com". Tilisi tullaan poistamaan välittömästi mikäli teillä ei ole avoimia tilauksia, palautuksia tms. Sinulla ole enää pääsyä tiliin tallennettuihin henkilötietoihin tämän jälkeen. Pidämme tarvittavat henkilötiedot tapauksissa joissa asiakkaalla on esim. avoin luotolla tehty ostos, tai jostain muusta perustellusta syystä jonka vuoksi tietoja tarvitaan vielä jatkossa.

  14. Oikeus valittaa valvontaviranomaiselle

    Tietosuojavaltuutettu on Suomen valvontaviranomainen henkilötietojen käsittelystä. Jos havaitset, että olemme rikkoneet sovellettavia lakeja jotka koskevat henkilötietojen käsittelyä, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojarikkomuksesta.

  15. Evästeet

    Lisätietoja evästeiden käyttämisestä, toimintatavoista sekä evästeiden vaikutuksista voit lukea evästeiden käytännöstä.

  16. Linkit

    Topstreetwear.com/fi:ssä saattaa olla linkkejä muihin sivustoihin. Tietosuojakäytäntömme ei koske kolmannen osapuolen sivustoja.

  17. Tietosuojakäytännön päivitykset

    Voimme tehdä muutoksia tietosuojakäytäntöömme. Voimme halutessamme julkaista uuden version topstreetwear.com/fi-sivustosta, ja muutokset tulevat voimaan heti, kun päivitys on tehty.

  18. Vastuu henkilötietojen käsittelstä

    Jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja Topstreetwearin henkilötietojen käsittelystä, ota yhteyttä osoitteeseen "asiakaspalvelu@topstreetwear.com".

Viimeksi katsottu
Tilaa uutiskirjeemme:
Seuraa meitä: